CONNECT-groepen

Algemeen

De connectgroepen vormen het cement van OASE.
Het betekent elke week doordeweeks samen komen voor 1,5 uur om elkaar echt te leren kennen en elkaar te helpen met Jezus volgen in het dagelijks leven.

Connect-groepen staat voor:

  • 3-5 personen 
  • wekelijks 1,5 uur ontmoeten
  • bijpraten, vriendschap, meeleven
  • bidden voor elkaar
  • samen Bijbel lezen
  • elkaar praktisch helpen

Korte Impressie

 

Sanne, Mieke Mila

Komen eens per 2 weken samen op wisselende avonden van 20.00-22.00
Drinken thee, eten lekkere koekjes, praten bij, lezen Bijbel (momenteel Johannes-evangelie) en bidden.

 

 

 

Ruud, Ton, David

Komen eens per 2 weken samen op de donderdagavond. Kletsen over daily life, Lezen het boek Van harte Leerling van Jezus – G. Ogden en bidden voor elkaar.

 

 

 

Rianne, Sanne,Sandra

komen 3 woensdagen achter elkaar tussen 20:00 en 21:30 uur bij elkaar. We delen ons leven met elkaar en leven met elkaar mee; lezen uit de bijbel aan de hand van het Stiltedagboek van Mirjam van der Vegt en bidden daarna onder andere voor elkaar, voor (mensen en dingen die spelen bij) OASE en voor dingen die in de wereld gebeuren.

 

 

Deborah, Marie, Jeanine, Linda

Linda, Deborah, Marie en Jeanine komen om de week samen tussen 20 en 22u. Het is altijd een erg leuke en opbouwende tijd die te snel voorbij is. Ze leren veel door samen uit de Bijbel te lezen en er in gesprek over te gaan: met z'n vieren kunnen ze beter de "puzzelstukken" bij elkaar brengen. Dit gaat altijd samen met een kopje thee/koffie, chocolade en veel gezelligheid.

 

 

Tiener-Connect

Twaalf tieners komen één keer per twee weken op vrijdagavond bij elkaar. Er wordt gezellig gekletst en aan de hand van de Youth Alpha op heel verschillende manieren gedacht, gedaan, gepraat en ervaren wat geloof, God, bidden en de Bijbel is.

 

 


Adres

Willem Kloosstraat 1

1064 ST Amsterdam

Social

@OASENieuwWest