Verhuur kerkgebouw

OASE maakt, samen met zusterkerk ‘De Bron’, gebruik van kerkgebouw ‘De Bron’. Ons gebouw in Slotermeer wordt met name gebruikt voor de zondagse kerkdiensten en diverse andere kerkelijke activiteiten. We voelen ons, als kerk, geroepen door God om een uitnodigende en eigentijdse kerk te zijn tot Zijn eer, waar mensen uit alle culturen Jezus vinden, volgen en vertegenwoordigen, zodat er meer Recht, Vrede en Vrolijkheid komt.

In beperkte mate is het mogelijk om ons kerkgebouw te huren voor andere activiteiten zoals feesten, bruiloften, concerten, bewonersavonden en vergaderingen. We verhuren alleen aan activiteiten die niet in strijd zijn met binnen het christelijk geloof algemeen erkende normen en inzichten. Bij twijfel of een activiteit past binnen de identiteit van het gebouw, beslist de kerkenraad over het al dan niet verhuren. Ook mag er geen politieke propaganda plaatsvinden.

Voor het huren van de zalen, rekenen we onderstaande prijzen per dagdeel.

Kerkzaal 300 euro

Gemeentezaal 150 euro

Combizaal 100 euro

Voor het gebruik van de keuken, catering, schoonmaak en materialen kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. Voor informatie over de mogelijkheden met betrekking tot verhuur kunt u contact opnemen via pieter@oasenieuwwest.nl

De volledige Algemene Voorwaarden voor verhuur vindt u hier.

Adres

Wij houden de meeste activiteiten in het kerkgebouw (dat we delen met de gemeente De Bron). Het adres is:

Willem Kloosstraat 1
1064 ST Amsterdam

Hier kan je terecht voor de zondagsbijeenkomsten en de meeste andere activiteiten.
Ook kan je de post voor ons naar dit adres sturen.

 

Contactpersoon

Voor vragen over OASE kan je terecht bij gemeentestichter/voorganger:

Martijn Rutgers
martijn@oasenieuwwest.nl

Social

@OASENieuwWest